Главни » гоогле » Како поново активирати привремено деактивирани Фацебоок налог

Како поново активирати привремено деактивирани Фацебоок налог

Није ретко да се понекад сретнемо са онемогућени Фацебоок налог, То се може догодити јер углавном не читамо услове и одредбе друштвене мреже. На тај начин у више наврата, више него што смо могли да замислимо, кршимо услове коришћења Фацебоок-а и, због тога, у неким приликама долазимо до налога неприступачног.

Индекс ()

    Блокирали су мој Фацебоок налог

    Морате нешто узети у обзир, једна ствар је да вам блокирају пуни рачун костију потпуно онемогућити, Једна ствар којој не можете ни да приступите, а друга је та да блокирају одређене радње на друштвеној мрежи, да ће, ако и следите исти пут, без обзира на то колико вас упозоравају, пре или касније на крају блокирати цео ваш налог..

    Такође, између свих услови коришћења друштвене мреже, коју препоручујемо да прочитате, чак и на врху. Поменућемо оне које већина нас почини, у основи најчешће.

    Не објављујте садржај који не одговара услови друштвене мреже, То значи да не смемо објављивати, на пример, расистички садржај, ништа сексуално, дискриминаторно, што подстиче на насиље итд..

    Тхе подаци о профилу Морају бити стварни, не можете да користите лажно име или идентитет друге особе, а још мање да направите профил за покретање посла, томе и служе фанпагес.

    Такође не можете да шаљете захтеве за пријатељство на људи које не познајете, нити покушајте да им понудите производе, рекламирате, узнемиравате и друго.

    То су најчешће грешке које већина људи у неком тренутку почини на Фејсбуку. Време је да направите или изаберете сигурну и лако памтљиву Фацебоок лозинку

    Како поново активирати блокирани Фацебоок налог

    Имајте на уму да је за подношење захтева ваш рачун мора бити грешком онемогућен, тј. не бисте прекршили ниједан од његових услова. У случају да су у праву, очигледно је да неће ништа откључати.

    Прво морате да унесете ову везу. Тражит ће од вас све податке како бисте могли да потврдите да сте заиста власник рачуна, препоручујемо вам да их попуните стварним подацима који се подударају с њим..

    На крају, имајте на уму да, ако сте заиста прекршили било који од услова и одредби друштвене мреже, као што сам већ рекао, нећете моћи поново да активирате налог без обзира колико се посветите слању свих захтева желим.

    Шта се дешава ако деактивирам свој Фацебоок налог?

    Нема видљивости садржаја

    Као што сте можда приметили, једном сам знао деактивирајте свој Фацебоок налог, добијате тренутни ефекат. Ваш профил и сав повезани садржај нестаће са ове платформе.

    Односно, видео снимци, фотографије, линкови, ажурирања статуса и питања у којима сте означени више неће моћи да се приказују никоме. Слично томе и други Фацебоок чланови Неће моћи да претражују ваш профил и ниједан садржај који имате неће се појавити у резултатима претраге.

    Садржај се чува

    Међутим, све није изгубљено, јер, ако се одлучите Деактивирати налог, подаци у вашем профилу биће сачувани за будућу употребу. Односно, ако у било ком тренутку одлучите да ћете поново активирати свој налог, поново ће се појавити све информације и садржај (фотографије, видео снимци, листе пријатеља и друго). Како потпуно затворити и онемогућити Фацебоок Мессенгер на Андроиду - Потпуни водич

    Странице ће се сада моћи појављивати у резултатима претраге, а чланови Фацебоок-а моћи ће вас лоцирати помоћу опције претраживања унутар друштвена мрежа.

    Онемогући вс. уклонити

    Узмите у обзир да се деактивирање налога разликује од брисања различити аспекти. Конкретно, налози који су трајно избрисани заувек нестају, тако да не постоји могућност опоравка профила или повезаног садржаја. Стога, ако желимо само да онемогућимо Фацебоок обавештења или нешто слично, то је другачија процедура..

    Сад ако одлучите вратите се на фацебоок У будућности ћете морати да направите нови профил и отпремите нове фотографије. Иако ће чланови који се желе вратити на Фацебоок у будућности морати да га одлуче деактивирати, а не избрисати..

    Дакле, ако се желите вратити, добро размислите да ли ћете деактивирати или избрисати.

    Рецоммендед
    Оставите Коментар